Дотик природи

Дотик природи

У четвер, 18 квітня 2019 року, команда учнів Борщовицького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» у складі Маївського Олега, Соловій Вікторії та Бондар Тетяни, а також науковий керівник, учитель хімії та біології, Фрис Юрій Степанович взяли участь в очному турі обласного конкурсу-захисту екологічних проектів «Дотик природи-2019».

На цьому конкурсі було представлено чимало чудових наукових учнівських робіт на екологічну тематику. Проект "Мильні горіхи", підготовлений Соловій Вікторією та Бондар Тетяною, був належно оцінений і отримав призове ІІІ місце у категорії "Екологія". Доповідачем була Вікторія, яка чудово виступила з основними тезами проекту і впевнено відповіла на усі питання членів журі. За свої старання учениці були нагородженні грамотами, а також отримали приз - USB-флеш-накопичувач.

Проект «Новоодеська ВЕС», над яким працював Олег Маївський, був відзначений грамотою за участь у конкурсі, оскільки до призового місця не вистачило кількох балів. Проте, учні не мають наміру опускати руки і вже наступного року журі конкурсу «Дотик природи» побачить оновлений, доопрацьований, покращений екологічний проект.

Наукового керівника Фриса Ю.С. також не залишили без уваги. Він отримав подяку за свою працю і чудову підготовку проектів та учнів.

«Вірте в себе! Вірте в свої здібності!

Без скромної, але розумної впевненості у своїх силах,

ви не зможете бути успішним чи щасливим»

Норман Вінсент Піл

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!