Ліга інтелектуалів

Ліга інтелектуалів

20 квітня 2019 року ГО «Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості» при управлінні юстиції у клубі «Пікассо» м. Львова провела ХХІ Чемпіонат гри «Що? Де? Коли?», ведучим якої був Володимир Жмурко – засновник громадського об’єднання. У грі взяли участь 26 команд з усієї Львівської області. За підсумками результатів Чемпіонату команда «Еврика» Борщовицького НВК ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Пустомитівського району посіла ІІІ місце, поступившись команді «Мама, я в ліцеї» фізико-математичного ліцею м.Львова та команді «Криптоніт» Червоноградського НВК №13.

Слід відзначити, що такий високий рейтинг нашої команди (231) і в підсумку 21 бал - це результат багаторічної праці, адже «Еврика» вже десятки років у різному складі виступала на районних чемпіонатах, де часто посідала призові місця. Перші гравці вже стали батьками і привели до школи своїх дітей. Цьогоріч учні нашої школи вперше потрапили на обласний чемпіонат і стали призерами гри, що для самих організаторів було несподіванкою та відкриттям, а для дітей – величезною радістю!!!

Вітаємо призерів гри «Що?, Де?, Коли?» команди «Еврика»: Колба Олега, Супруна Романа, Бондар Тетяну, Болкуна Маркіяна, Болкуна Данила, Колб Тетяну та капітана команди Маївського Олега, а також керівників команди Колб Ларису Євгенівну та Возняка Юрія Львовича!!!

Бажаємо чудового настрою та відчуття неймовірного щастя, бадьорості духу та оптимізму душі, неймовірного натхнення та приголомшливих ідей, чудових думок та великих відкриттів!!!

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!