Людина ХХІ століття

Людина ХХІ століття

Цікаво і змістовно відбулося засідання круглого столу учнів 9-11 класів Ставчанського НВК на тему: «Людина ХХІ століття», організоване вчителем правознавства, громадянської освіти та історії Колодій О. І.

Гостями заходу були настоятель греко-католицької церкви св.. Архангела Михаїла о. Володимир Пенцак та інспектор ЮП СП ПП Пустомитівського ВП ГУ НП у Львівській області капітан поліції Гулько Ю. С., які часто зустрічаються з нашими старшокласниками на різних навчально-виховних заходах. Затамувавши подих, слухали присутні розповідь о. Володимира про його наставника і вчителя митрополита Любомира Гузара – духовного і морального авторитета, справжнього ідеала людини ХХІ століття.

Співробітник поліції п. Юрій наголосив на тому, що лише та людина, котра буде чітко дотримуватись норм закону, може називатися законослухняним громадянином нашої держави.

На заході були присутні заступник директора школи Максим Н. Б., вчителі. На завершення зустрічі ансамбль «Джерельце» виконав дві пісні про Україну
Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!