” Слідами нашого Спасителя”

” Слідами нашого Спасителя”

18 квітня учні 8Б класу і класний керівник Ходико М.Я. провели інсценізовану Хресну Дорогу ” Слідами нашого Спасителя”

“Триває піст – час покаяння, очищення і навернення. Це є особиста нагода, коли ми можемо разом розважати над Страстями Господніми, йти разом з Ісусом Хресною Дорогою . Це нагода попросити прощення, бо Він постраждав за всіх нас, а нині кожного з нас кличе до добра і любові. Тож відгукнімось на цей коклик….” – такими словами розпочали ведучі свій виступ.

Під час стацій пролунали роздуми матері зі своїми дітьми над стражданнями Ісуса Христа. Усі присутні занурились у духовний світ молитви, співали страсних пісень. На кожній із 14-ти стацій Хресної Дороги усі призадумувались над своїми вчинками, гріхами.

“ Дорога Христа, дорога болю – до неї збіглись наші шляхи, щоб на Голгофі поруч з любов`ю на Хрест підняти свої гріхи! Ісусе наш, важкі твої муки! - не допусти з Тобою розлуки”. Такі слова були ключовими у виступі восьмикласників.

Ведучі завершили Хресну Дорогу такими словами: “Так , з нами Бог! Не бійтеся нікого. Він батько нам і Він нас всіх чекає. Хто провинився перед Ним, хай йде до Нього, Він в тайні покаяння всім прощає”.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!