Гості з Пустомитівського центру соціальної служби

Гості з Пустомитівського центру соціальної служби

12 квітня у Нижньобілківську ЗОШ І-ІІ ступенів завітали у гості працівники Пустомитівського центру соціальної служби для дітей, сімꞌї та молоді.

Практичний психолог Тхорів Надія Федорівна та фахівець із соціальної роботи Степас Юрій Віталійович провели цікавий майстер-клас для дітей учасників АТО із квіллінгу. На занятті Надія Федорівна розповіла про історію цього хобі, показала, як за допомогою тонесеньких смужечок кольорового паперу можна виготовити чудову писанку. Вона демонструвала вже готові зразки і навчала дітей працювати в техніці квіллінг. Кожен власноруч виготовив оригінальну писанку.

Та на цьому робота працівників не була завершена. Вони прочитали для учнів 5-9 класів лекцію про здорове харчування. Школярів познайомили з основами здорового харчування, його перевагами. Було детально розібрано ті наслідки, до яких призводить надмірне захоплення вживанням так званої їжі «Fastfood», солодких газованих напоїв та кондитерських виробів. Фахівці наголосили, що лише здорове харчування допоможе уникнути проблем із здоровꞌям, то ж варто замислитись, що ми споживаємо.

Школярі та вчителі школи подякували гостям за їхню роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!