Весна починається з мистецтва

Весна починається з мистецтва

В перші дні весни у Ставчанському НВК проходив тиждень «Мистецтво в просторі і в часі», який був організований вчителем мистецтва Стецьків Т. В.

Метою проведення предметного тижня було збагачення знань учнів з музичного мистецтва; усвідомлення багатства способів художнього вираження людських почуттів; формування комплексу естетичних та життєвих компетенцій.

У понеділок день розпочався радіогазетою «Творець безсмертної музики» про автора Державного гімну України Михайла Вербицького, а завершився виховним заходом «Недоспівана пісня», приурочений 70 роковинам з дня народження Володимира Івасюка, в 6 класі було проведено урок-квест з музичного мистецтва, на якому школярі розгадували загадки, співали пісні та складали прислів’я і приказки про музику.

6 березня учні 9 та 10 класів були запрошені на урок-презентацію «Українське поетичне кіно», а п’ятикласники на уроці трудового навчання були учасниками майстер-класу з виготовлення квітів з гофрованого паперу та цукерок.

В рамках тижня мистецтва учні 8 та 9 класів переглянули виставу «За двома зайцями» у львівському драмтеатрі ім.. Марії Заньковецької.

Закінчився тиждень загальною веселою українською дискотекою.

Кiлькiсть переглядiв: 70

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!