Одна Єдина Соборна Україна!!!

Одна Єдина Соборна Україна!!!

День Соборності України – це особливе свято, покликане нагадати нам: в якому б куточку України ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань не дотримувалися, наші серця об’єднані любов’ю до України!

З нагоди відзначення Дня Соборності України в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано та проведено ряд заходів. Класними керівниками початкових класів спільно з педагогом-організатором Кузь У.І проведено історико - патріотичну гру «Ми єдина держава, ми єдиний народ». Класним керівником Вермій Т.В. проведено з п’ятикласниками бесіду «З вічною думою про єдність на своїй землі. Цікаво та змістовно пройшла виховна година у 6 класі на тему « Україна в нас одна» (Батіг У.П.). З великим захопленням і задоволенням учні взяли участь у акції «Символи моєї землі», яку підготували і провели члени учнівського самоврядування школи. Школярі переглянули також фільм «Свято Злуки». Вчителем історії Михальчуком О.П. з одинадцятикласниками проведено круглий стіл «Історія та сьогодення української незалежної держави».

Ми віримо в світле майбутнє України та нашу свободу. І нехай всі знають: немає ніякого поділу на схід і захід. Ми єдині! Україна Єдина! Україна одна!

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!