Гра «Сокіл» («Джура»)взяла старт

Гра «Сокіл» («Джура»)взяла старт

У ОЗ «Пустомитівська ЗОШ №1 I-III ст.» розпочалися змагання за програмою дитячо-юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура») серед учнів 5 – 9 класів.

Першими 7 грудня змагалися рої із числа учнів 6-их класів, зокрема: «Козачата(ройовий Назар Грабовенський, наставники Олеся Ковальчук, Максим Куза),і «Соколята»(Ройовий Павло Купчинський, наставники Василь Пакош, Христина Баран, Андрій Притула). Обидві команди мали одностої.

Розпочалися змагання з конкурсу «Впоряд», у ході якого рої представляли свої команди,проголошували гасла, демонстрували стройову підготовку та виконували патріотичні маршові пісні.

З другим конкурсом «Відун», який був побудований на тематиці з історії козацтва обидві команди теж справились успішно.

Потім команди – рої брали участь у спортивних естафетах : «Біг у мішках», « Попадання в ціль», «Естафета з палицею», «Заключна естафета» та в перетягуванні линви.

Першість у змаганнях виборів рій «Соколята» (6-Б кл.). Всього на один бал від нього відстав рій «Козачата» (6 – А кл.).

До підготовки змагань за програмою гри «Сокіл» («Джура») багато зусиль приклали учасники рою ім. Назара Пеприка (ройовий Василь Пакош), який неоднаразово виходив переможцем районних та обласних турів гри, окремі старшокласники, які вже пройшли вишкіл із гри у попередні роки та класні керівники Дика О. Є. і Савчук О. Б. .

У наступних шкільних турах гри «Сокіл» («Джура») почергово візьмуть участь рої з числа учнів 5их,8их,9их класів .

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!