Повернутися до звичайного режиму

До 100-річчя ЗУНРу

До 100-річчя ЗУНРу

1 листопада 2018р. учні 10-х класів Лапаївської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Героя України Г. Кірпи у супроводі вчителів Шищак І.Р.,Кечур О.В., Кончило І.Б. були присутні на відкритті пам’ятника героям ЗУНР і УГА у м. Львів. Церемонія відкриття відбувалась на перехресті вулиць Листопадового Чину та І. Огієнка.

Глядачі переглянули невелике костюмоване музично -театральне дійство у виконанні акторів та музикантів. На медіаекрані транслювались архівні фото і відеоматеріали доби ЗУНР у супроводі патріотичних пісень. Прозвучало відеозвернення Президента України П. Порошенка, також виступали перший віце-прем’єр України С. Кубів, генеральний прокурор України Ю. Луценко, голова Львівської ОДА О. Синютка та інші високопосадовці та гості.

Молодші школярі відвідали камерний зал Львівської обласної філармонії, де переглянули музичну концертну програму «Для тебе, Україно, ми жили». Звучали пісні на патріотичну тематику. Талановиті артисти створили неймовірну атмосферу для усіх глядачів.

Діти пройнялися патріотичним духом, ознайомились з історією січових стрільців, дізналися про виникнення УПА, про захисників України, про Покрову Пресвятої Богородиці, про воїнів сьогодення. Їх життя та вчинки – це наше теперішнє (педагог-організатор Мавдрик Г.Д., вчитель Качмар С.В.).

В школі відбулися години-спілкування, виставки творчих робіт, виховні години, виставка в шкільній бібліотеці з нагоди 100-річчя ЗУНРу.

Кiлькiсть переглядiв: 65

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!