Повернутися до звичайного режиму

Матермнська любов...

Любов материнська є скарбом скарбів

Можна у світі чимало зробити:
Перетворити зиму на літо,
Можна моря й океани здолати,
Гору найвищу штурмом узяти,
Можна пройти крізь пустелі та хащі..
Тільки без мами не можна нізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами:
В світі усе починається з мами!..

4 травня у першому класі Наварійської ЗОШ – І-ІІІ ст. – гімназії відбулася виховна година до Дня матері : „ Любов материнська є скарбом скарбів” під керівництвом вчителя Щекун Г.О та вчителя хореографії Михальської Л. Л.. Учні вітали матерів щирими усмішками, веселими та вдячливими віршами, співали та танцювали для наймиліших, найкрасивіших, найдобріших у світі - своїх матусь.

Для кожного з нас найважливішою та найріднішою людиною є матуся. Можна мати кілька братів і сестер, народити багато дітей, і навіть бабусь із дідусями у нас по двоє. І тільки мама - на все життя одна-єдина, неповторна і найрідніша! Її голос, яким би він не був, мелодійний чи ні, все одно наймилозвучніший. Теплі руки матері – це перше, що відчуває малюк. Ніжні дотики, колискова, ласкаві слова – все це прояви материнської любові, тепла.

День матері – добре свято, коли можна нагадати найдорожчій людині про те, що ви її любите, поважаєте і цінуєте. Тож вітаємо всіх матерів з їхнім Днем, який буде відзначатись цього року 13 травня.

Нехай ваші діти цінують вас, люблять вас, дають своїм дітям те тепло, яке повсякчас отримують від вас. Будьте щасливими і здоровими, дорогі матері!

Бережімо наших матерів, даруймо їм хвилини щастя, вітаймо їх зі святом, яке належить їм!

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!