Повернутися до звичайного режиму

Екскурсія

Екскурсія / 30

Чудової весняної днини, у середу 2 травня, учні 6-го класу Містківської ЗОШ І – ІІІ ступенів разом з вчителем географії Лісовець Оленою Олександрівною відвідали науково-дослідний природничий майданчик у Пустомитівській ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів. Біля майданчику, що розташований на шкільному подвір’ї, нас зустріли вчителі географії цієї школи – Мороз Галина Юліанівна та Бернатович Людмила Казимирівна.

Одразу ж ми отримали багато запитань – хто ми і звідки приїхали, чому наше село називається Містки та інші цікаві питання. Коли ми познайомились, почалось найцікавіше – квест-практикум «Крок за кроком». Дві команди отримали завдання пройти крок за кроком по природничому майданчику, виконати всі завдання і познайомитись із різними географічними, метеорологічними, геодезичними та геометричними приладами і різними об’єктами, які є на цьому майданчику. Було дуже цікаво і захоплююче. Ми користувались екліметром, компасом, сонячним годинником, познайомились із сучасною метеостанцією, визначали сторони горизонту, час, висоту вулкану над рівнем моря, шукали корисні копалини, створювали власні форми рельєфу, вираховували вік пеньочка і ще багато чого іншого. Для цього нам необхідно було згадати практично все, що ми вчили на уроках географії. І, як годиться, при завершенні маршруту нас чекав солодкий приз.

Ми дуже вдячні Галині Юліанівні та Людмилі Казимирівні за найцікавішу пошукову екскурсію. Ми не тільки побачили все, що є на майданчику, а й мали можливість покористуватись практично усіма приладами, потримати в руках різні корисні копалини та гірські породи, познайомитись із рідкісними представниками рослинного світу України. До вже існуючої колекції гірських порід ми додали гіпсовий камінь, який колись видобували в нас на території села Містки.

З неперевершеними враженнями та емоціями, в піднесеному настрої ми повертались додому.

учні 6 – го класу та вчитель географії Лісовець О.О.

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!