Тиждень Безпеки

Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності – шлях до безпечного дитинства

Найвища цінність суспільства – людина, її життя і здоров’я. Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у певній ситуації.

З метою поліпшення якості навчально-виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя, пропаганди здорового та безпечного способу життя, вироблення в дітей умінь та навичок щодо захисту свого життя і здоров’я під час надзвичайних ситуацій з 23.04 по 04.05.2018 року в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ст. проходив Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.

Відповідно до тематики Тижня проведено ряд заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки: бесіди, години спілкування, виховні години, ігри, вікторини та практичні заняття. Усі види діяльності були цікавими, корисними,повчальними. Класні керівники 1-11 класів провели бесіди «Подбай про свою безпеку», «Правила користування газовими приладами», учні початкових класів взяли участь у бесіді за змістом ілюстрацій «Природні явища». Для учнів 6-11 класів організовано перегляд відеолекцій на тему «Як вижити в надзвичайних ситуаціях?», «Цивільна оборона населення у надзвичайних ситуаціях», що розвивали навички свідомої поведінки у небезпечних ситуаціях. З учнями 9-11 класів був проведений круглий стіл «Твоє життя – у твоїх руках», на якому учні обговорювали безпеку повсякденного життя, статистику нещасних випадків. З п’ятикласниками проведено вікторину «Безпечне поводження на воді». Вчителі-словесники провели диктанти з безпеки життєдіяльності. Особливо цікавою була вікторина з пожежної безпеки «Попереджений – захищений» у 6 класі, в якій учні повторили правила пожежної безпеки, дізналися про опіки та надання першої допомоги. Творчі здібності продемонстрували учні 1-7 класів у конкурсі малюнків на тему «Безпека очима дітей». Вчителем Захисту Вітчизни проведено практичне заняття з правил першої долікарської допомоги «Допоможи другу».

Проведена робота була змістовною, корисною, цікавою. Діти показали достатній рівень знань з правил безпеки життєдіяльності. Заходи в рамках Тижня поглиблювализнання учнів у відповідній сфері, сприяли розвитку практичних навичок. А саме від таких знань та вмінь залежить їх майбутнє – щасливе та безпечне.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!