Звіт літнього мовного табору по Шоломинській ЗОШ I-IIступеня.

Звіт літнього мовного табору по Шоломинській ЗОШ I-IIступеня.

В Шоломинській ЗОШ I-II ступеня з 3.06.2019-14.06.2019рр. діяв літній мовний табір для школярів 3-8 класів, в якому було задіяно 44 учні.

Створення літнього мовного табору мало на меті залучення дітей до дозвілля та вивчення іноземної мови у літній час.

Табір розпочав роботу з урочистої лінійки, на якій було ознайомленно дітей з планом роботи на кожен день. Враховуючи відзначення дня Захисту дітей було проведенно захід : «Твої права дитино!», та цікавий конкурс малюнку «Світ очима дітей» у формі малюнку на асфальті.

У таборі діти мали можливість спілкуватися іноземною мовою та відвідати екскурсію у с. Звенигород в музей історії давньоруського міста. Учні мали можливість розглянути цікаві експонати з історії давніх поселень.

Були проведенні виховні години на різні теми, зокрема: «Милосердя і ми», «Збережемо природу- наше майбутнє», «Булінг в нашому середовищі», «Хороші діти – це честь батьків».

Також в період табору були переглянуті фільми національно-патріотичного виховання, такі як: «Червоний», «Карпатська Україна» та інші.

Метою літнього табору було поєднати навчання з захоплюючим відпочинком, сприяти формуванню позитивної мотивації для подальшого удосконалення дітей в навчанні та відпочинку.

Слід відзначити насиченну і цікаву програму, яку готували вчителі. Найбільш ефективними були такі форми роботи: роботи з постерами до теми, різні види ігор, спортивні змагання, естафети, презентації, вікторини. Рухливі ігри на свіжому повітрі, змінювалися пізнавальними уроками у класній кімнаті.

У таборі панувала атмосфера взаємоповаги. Ігри навчили дітей діяти однією командою, допомагати один одному.

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!