Цікаве чи нудне життя, що обрати?

Цікаве чи нудне життя, що обрати?

Тільки ми самі робимо своє життя нудним чи навпаки – цікавим. Саме до такого висновку прийшли учні Милятичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, провівши 06.06.2019 року цікаву пізнавальну подорож замками Золотої підкови Львівщини. Мандруючи із класними керівниками Батіг У.П., Цюприк І.М., Филипів Г.В., Писко Л.Г., учні 6-8 та 10 класів змогли оглянути «замковий спадок», насолодитися красою природи, забезпечити собі приємний відпочинок та збагатитися духовно.

Оглядаючи Великий житловий, Китайський та Королівський палаци у Золочівському замку, мандруючи Підгорецьким замком та Італійським парком у ньому, оглядаючи експонати музею Олеського замку, де живе історія, містика та мистецтво, діти та вчителі мали змогу прочитати неповторну і приховану віками історію рідного краю, змогли відгадати покриту нашаруваннями сторіч істину, проникнути в сутність окремих географічних назв та розкрити для себе багато цікавих фактів. Учні із захопленням стежили за кожним словом цікавих і змістовних розповідей екскурсоводів у кожному із замків.

Усі учасники мандрівки отримали гарні емоції та незабутні враження. А головне зрозуміли просту істину: зробити своє життя цікавішим можна без значних затрат, мандруючи рідним краєм, вивчаючи його культурно-історичну спадщину.

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!