Останній дзвоник

Останній дзвоник

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника.

Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника у Семенівській ЗОШ І-ІІІ ст.

Після виконання державного Гімну отець Ігор, отець Богдан, отець Василій по благословити усіх учасників святкового дійства.

Привітала школярів і директор школи Рихліцька М. П., щирі слова привітань лунали і від голови сільської ради Максиська Р. М.

Директор школи підвели підсумки роботи школи за навчальний рік. Були нагородженні грамотами переможці предметних олімпіад та конкурсів.

Привітали одинадцятикласників учні першого класу, побажали їм щасливої дороги у доросле, самостійне життя. Слово було надано також випускникам школи, які розповідали вірші, співали пісні, але найбільш зворушливим був танець з батьками.

Учні 5-8 класів підготували для присутніх пісню та танець.

І ось довгоочікувана мить... Право надати Останній дзвоник отримали: учень одинадцятого класу Плечистий Маріуш та учениця першого класу Пилипець Софія. Він сповістив усіх присутніх про початок літніх канікул.

Чудових усім літніх канікул! Щасливої дороги вам дорогі випускники!

Кiлькiсть переглядiв: 156

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!