Свято Останнього дзвоника у Будьківській ЗОШ І-ІІ ступенів

Свято Останнього дзвоника у Будьківській ЗОШ І-ІІ ступенів

У п’ятницю, 31 травня, проведено Свято Останнього дзвоника у Будьківській ЗОШ І-ІІ ступенів під керівництвом учителя української мови і літератури Галяс Оксани Миронівни. Цього дня чекали всі: вчителі, учні, батьки. Це тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити, розпочалося із спільної молитви, Молебня до Пресвятої Богородиці, біля фігури Матері Божої, що знаходиться на подвір’ї школи. У доросле життя випускників благословив отець Василь Янів.

Право відкрити урочисту лінійку було надано директору школи Фіцик Оксані Мирославівні. Багато учнів було нагороджено Грамотами за переможні місця у конкурсах, квестах, змаганнях та активну участь у громадському житті школи.

Учні 1-3 класів щирими словами вітали випускників із закінченням школи. Бажали їм здійснення всіх їхніх мрій. Також вручили від школярів початкових класів цінні подарунки. Слова подяки звучали і від четвертокласників їхній першій вчительці Ушкало Марії Василівні, яка навчила їх любити Україну та рідне слово.

І ось настала хвилююча хвилина. Почесне право Останнього дзвоника надали учням 9 класу: Садовому Остапу, Іздебському Святославу та учениці 3класу Лось Анастасії. Останній дзвінок сповістив про завершення ще одного навчального року. Всіх школярів очікує прекрасна пора — літо. Нехай воно буде для кожного цікавим, змістовним та оздоровчим.

Кiлькiсть переглядiв: 146

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!