Мати для кожного з нас

Мати для кожного з нас

Щорічно у другу неділю травня в Україні відзначається День матері – найдорожчої і найріднішої людини, яка дала нам життя, навчила мудрості і благословила на добрі справи та починання. Мати для кожного з нас – втілення кращих людських рис, символ святості та добра.

Усе найкраще на землі освячується любов`ю, терпеливістю і всепрощенням матері. У важкі хвилини кожен з нас прагне знайти спокій і розраду в теплому материнському слові і щирій ніжності.

День матері - свято, що народилося з безмежної любові до тих, хто дав нам життя. Силу цих почуттів ніщо не може зруйнувати- кожна людина з дитинства і до останніх днів несе в своїй душі світлий образ мами. В Україні здавна прославляють матір як берегиню сім`ї, роду і народу. Споконвіку материнська мудрість, тепло, жертовність та милосердя закладають основи людяності і толерантності в суспільстві, дають сили і енергію дітям, надихаючи на благородні справи.

Цьогоріч учні 6-А класу (кл.керівник Застріжна М.І.) ретельно готувалися до Дня матері. Діти взяли участь у майстер-класі по декоруванню дерев`яних дощечок технікою декупаж, адже найкращий подарунок – це виготовлений своїми руками і з любов`ю. А також діти склали вітальні листівки та Подяки для найрідніших , найцінніших , найдобріших та найкращих у світі мам.

Кiлькiсть переглядiв: 104

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!