Вона – любов, вона – печаль і втіха

Вона – любов, вона – печаль і втіха

День Матері в Україні відзначається в другу неділю травня. Неможливо посперечатися з тим, що це свято — свято вічності. З покоління в покоління для кожного мама — найголовніша людина в житті. Скільки б гарних, добрих слів ми не говорили нашим мамам, скільки б приводів для цього не придумали, зайвими вони не будуть ніколи.

Надзвичайно теплими, по-домашньому затишним відбулося свято до Дня матері у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, яке підготували учні 4 класу під керівництвом класного керівника Рожанської У. Г. З дитячих вуст звучали найщиріші слова подяки матерям та бабусям, емоційно і дуже зворушливо линули пісні "Мамо, мамочко моя" та "Чорнобривці" у виконанні маленьких школярів. Протягом всього свята звучала його триєдина сутність: вшанування Божої Матері - Діви Марії, неньки України та рідної матусі. Це свято принесло лише приємні та незабутні враження.

Вітаємо вас матері, з вашим Днем! Нехай ваші діти люблять вас, цінують вас, і дають своїм дітям те тепло, яке повсякчас отримують від вас.

Кiлькiсть переглядiв: 139

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!