Прощання з 1 класом

Прощання з 1 класом

Підходить до завершення навчальний рік. Наймолодші учні закінчують свій перший незабутній рік навчання у школі і підводять підсумки.

У Пикуловицькому НВК 10 травня відбулося свято прощання з 1 класом.

Вчитель 1 класу Гавришко О. І. зі своїми вихованцями підготувала та провела цікавий і змістовний захід. Сценарій свята розроблений з урахуванням вікових особливостей учнів-першокласників. Святкову атмосферу створили яскраво прикрашений актовий зал, веселі пісні, запальні танці, казкові герої. Розділити разом з учнями радість перших шкільних досягнень прийшли батьки, які подбали про оформлення залу і костюми дітей.

А все це разом сприяло досягненню мети: формувати позитивне ставлення учнів до подальшого навчання у школі, друзів, вчителів, розвивати мовлення, мислення, акторські та літературні здібності, спонукати до індивідуальної діяльності, вчити дітей декламувати вірші, співати, танцювати, дружити, цінувати друзів, збагачувати духовність дітей, виховувати естетичний смак, розкривати артистичні здібності, пробуджувати прагнення до знань, почуття задоволення від виконаної роботи, цінувати уміння, знання та здібності свої та своїх друзів.

Кiлькiсть переглядiв: 77

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!