Я -- громадянин України

Я -- громадянин України

У Ставчанському НВК відбулося урочисте посвячення одинадцятикласників у громадяни України з врученням паспортів та текстів Присяги на вірність Україні. На святі були присутні сільський голова Петро Петрович Панахид, голова батьківського комітету школи Леся Гінайло, інспектор ЮП СП ПП Пустомитівського ВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Гулько Ю. С., які виконали цю почесну місію. Вони щиро привітали юних громадян України із вступом у доросле життя, побажали успішної здачі ЗНО та обрання майбутньої професії. Сільський голова вручив ще й невеличкі подарунки, а учні 10 класу – пам’ятні значки.

Щиро і урочисто лунали з вуст випускників слова урочистої Присяги на вірність Україні та Гімн України.

Привітати юних громадян прийшли їхні батьки, вчителі та учні школи. Мати одинадцятикласника -- Іващишин Оксана Петрівна від імені усіх батьків вручила коровай і висловила найщиріші побажання, учительський ансамбль «Мальви» виконав пісню «Це моя земля», учні 6-7 класів привітали не лише своїх старших друзів, а також усіх матерів з Днем матері. Ансамбль «Дзвіночок» майстерно виконав пісні про Україну та про батьків, а найбільше аплодували дуету—Іванці Кузик та Володі Дунасу. Завершилися урочистості шкільною дискотекою.

Свято вдалося на славу ще й тому, що дирекція нашої школи приділяє належну увагу патріотичному та правовому вихованню школярів , за що їм велике спасибі. Велике спасибі класним керівникам : Панахид О.П. , Ковальчук І.М. , Стецьків Т.В. , Іващишин О.П. , Крисько Н.В. за участь у підготовці свята. Окремої подяки заслуговує директор Народного дому Балда С. М. , яка надавала методичну та практичну допомогу.

Організувала та провела свято вчитель історії, правознавства та громадянської освіти Колодій Ольга Іванівна.

Кiлькiсть переглядiв: 85

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!