Пам’ятаємо. Шануємо. Не забуваємо

Пам’ятаємо. Шануємо. Не забуваємо

З метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску у перемогу Антигітлерівської коаліції у Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни, посилення турботи про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху цього періоду, жертв нацистських переслідувань, утвердження спадкоємності традицій воїнів-переможців нацизму та нинішніх захисників Вітчизни, які здобувають перемогу на Сході України в наші дні, в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 8 травня 2019 року проведено ряд заходів.

Учні 11 класу під час уроку пам’яті «Знаємо, пам’ятаємо» згадували події Другої світової війни з акцентом на ролі людей, які боролися проти нацизму, розкрили трагічні роки війни через долі та звитяги чоловіків і жінок, які воювали у регулярних арміях або були партизанами, служили у допоміжних формуваннях або на передовій, пройшли всю війну або героїчно загинули в боротьбі.

Для учнів 6 класу проведено патріотичну годину «Шляхами війни та болю». Шестикласники власноруч виготовили маки – символи пам’яті. З учнями 8 класу проведено годину спілкування «Пам’ятаємо, перемагаємо...», присвячену пам’яті, що повертає Україну до загальноєвропейських цінностей та стандартів, адже саме 8 травня відзначають подію, що по суті своїй була страшною та кривавою, а тому її відзначення проходить під гаслом вшанування пам’яті всіх жертв війни. Про ці події говорили й учні 7 класу під час усного журналу «День пам’яті та примирення».

Ми у вічному боргу перед учасниками Другої світової війни за їхню самовідданість, мужність, стійкість. Ми схиляємо голови у низькому поклоні перед тими, хто поклав життя за наше безхмарне сьогодення, хто зі зброєю в руках, словом і ділом боровся проти нацизму. Ми шануємо ветеранів, які залишаються з нами як непохитний символ Перемоги. Ми пам’ятаємо!

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!