Кажуть, що по світу ходить собі щастя.

Кажуть, що по світу ходить собі щастя.

Такими словами розпочалася виховна година у 10 класі на тему « Сім кольорів мого щастя», яка була проведена в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів класним керівником Цюприк І. М.

Для кожної людини слово щастя має своє особливе значення, пов’язане з тим, як складається її життя.Метою виховної години було допомогти учням зрозуміти глибокий зміст слова «щастя», дати можливість упевнитися їм, що досягнення щастя залежить від їхніх особистих зусиль, допомогти зрозуміти, що робить нас щасливими, а що заважає нам бути такими.

Розпочалася виховна година із цікавої вправи «Чарівна серветка», що створила атмосферу загадковості та налаштувала на плідну співпрацю. Дуже цікавими та повчальними були презентації створених колажів на теми: « Що робить нас щасливими?» і « Що заважає нам бути щасливими?». Учні співали пісні, знайомилися із кольорами щастя і їх значеннями, висловлювали власні думки, аналізували ситуації, робили висновки. Цікавим моментом було повідомлення результатів опитування учнів, вчителів та всіх працівників школи «Що для вас означає щастя?». На завершення виховної години була проведена інсценізація «Подаруй частинку щастя», під час якої учні поділилися «солодким щастям» і побажали всім добра та успіху.

Класний керівник Цюприк І. М. також побажала всім присутнім великого, безмежного, барвистого щастя та підвела учнів до висновку, що воно залежить тільки від нас самих.

Кiлькiсть переглядiв: 124

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!