«Є край, де найкращі у світі пісні, де цвітом чарує калина, Де сонечко вперше всміхнулось мені, – це дім мій, моя Україна»

«Є край, де найкращі у світі пісні, де цвітом чарує калина, Де сонечко вперше всміхнулось мені, – це дім мій, моя Україна»

Під такою назвою 06.05.2019 року в Милятичіській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулось величне свято, яке підготували учні 6 класу із класним керівником Батіг У.П.

За народним звичаєм, як здавен ведеться, шестикласники зустріли гостей із короваєм і запросили на щире слово. Виразно декламували вірші, співали пісні про рідний край, рідну хату, про Україну. З трепетом у душі діти складали славу Україні, говорили багато добрих слів про рідну хату, найрідніших людей, від яких переймають усе найкраще у світі: привітність, щедрість, доброту. З великою любов’ю дівчатка розповіли про народні святині-обереги, плели віночок для неньки-України, добираючи в нього найпишніші квіточки-намистини й читаючи їхню душу, розповіли про символіку кольорових стрічок у вінку, виконали пісеньку-танок «Сонячний віночок – зоряний віночок». Підтвердженням того, що наш народ талановитий і з великим почуттям гумору, послужили майстерно виконані шестикласниками сценки-жарти. У серці кожного учасника заходу звучала велична пісня про Україну.

Свято вдалося на славу. Всіх присутніх у залі переповнювало почуття гордості. Серце кожного промовляло: «Ми українці, ми із країни, де так щедро родить колос і синь небесна душу оживля, із країни зі славним минулим і великим майбутнім».

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!