Змагаються найменші «джури»

Змагаються найменші «джури»

6 травня в ОЗ «Пустомитівська ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів» пройшов черговий уже третій у цьому навчальному році тур дитячо – юнацької військово – патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), яка упродовж останніх років стала улюбленою грою школярів різного віку.

Цього разу змагалися команди - рої п’ятикласників, зокрема: «Орлята»

(5 А кл., ройовий Михайло Телішевський), «Козачата» (5 Б кл., ройовий Андрій Ладанівський), «Кіборги» (5 В кл., ройовий Юрій Колодій).

Під звуки козацького маршу команди зайшли і вишикувались у спортзалі, а разом з ними і їхні наставники – учасники рою ім. Назара Пеприка, які допомогли їм підготуватися до змагань, Максим Куза і Олеся Ковальчук, Христина Баран і Василь Пакош, Павло Кошилович і Вадим Брановський.

Після Гімну України учасників перегонів привітав і побажав успішної гри директор опорного закладу Мороз С.Й. Ройові доповіли керівнику змагань, головному судді Брусу І.Ф. про готовність до гри, яка розпочалася конкурсом «Впоряд» (стройова підготовка), у ході якої прозвучали патріотичні гасла та пісні «Гей там на горі Січ іде», «Україні служити солдатом», «Лента за лентою».

Далі команди – рої брали участь у вікторині з козацької тематики «Відун». Кращими за результатами обох конкурсів журі визнало рій «Орлята». Переможцями естафет «Садіння картоплі», «Попадання в ціль», «Сонечко», стали рої «Козачата» та «Кіборги».

Після підведення підсумків заступник директора з виховної роботи Цимбала Н.М. вручила командам - роям грамоти.

Немало зусиль до підготовки гри доклали класні керівники 5 – х класів Бернатович Л.К., Кикоть О.В., Іщенко І.І., учителі фізичної культури Брус І.Ф., Тарахонич Т.З. та керівник військово – патріотичного гуртка Дрозда Р.С.

Кiлькiсть переглядiв: 94

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!