День добровольця

День добровольця

День українського добровольця – це свято справжніх патріотів. Людей, які свідомо, за покликом серця у важкий для своєї країни час стали на захист суверенітету і територіальної цілісності.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, виховання в учнів почуття гідності, любові до рідного краю, патріотизму, у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено такі заходи: інформаційні хвилинки «Славетні герої» (1-2 кл.), уроки мужності «Пам’ятаймо героїв» (3-4 кл.), «Шануймо подвиг героїв Майдану» (5 кл.), «Кращі з кращих встали за свободу без вагань» (6-7 кл.), «Борці за волю України» (9 кл.), виховний захід«Ними пишається Україна» (10-11 кл.). Учні 9-11 класів переглянули відео «Не твоя війна», «Фото героїв АТО», «Їх подвиг врятував країну», створили флешмоб «Борітеся – поборите».

Хвилиною мовчання згадали тих, хто боровся за волю, хто стояв на Майдані, захищав кордони нашої держави до останнього подиху, віддавши життя за рідну Україну.

Традиція вшанування подвигу українських добровольців є однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців.

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!