Cogito ergo sum—Я мислю, значить я існую

Cogito ergo sum—Я мислю, значить я існую

Протягом 6 -7 березня 2019 року команда «ФЕМІДА» Борщовицького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» у складі капітана Лехкої Юлії та членів команди: Штай Андріани, Бондар Тетяни, Максим’як Христини та Маївського Олега під керівництвом вчителя правознавства та історії Куцого Андрія Федоровича взяли участь у ІІІ Відкритому західноукраїнському інтелектуальному турнірі «NATUS VINCERE» на кубок ректора Тернопільського національного економічного університету (ТНЕУ).

Наша команда була однією з 32 команд правової секції старшокласників із чисельних областей України, де змагалися між собою у дебатах, інтелектуальних іграх (розминка, мозковий штурм, конкурс капітанів), розв’язували інтелектуальні рівняння, а також окрім теоретичних знань мали нагоду проявити себе у стрільбі в інтерактивному тирі. Нестандартність мислення, креатив, талант, ерудованість – усе це демонстрували учасники під час двох конкурсних днів.

Оцінювало результати виступів команд компетентне журі, до складу якого входили не лише студенти та викладачі юридичного факультету ТНЕУ, а й висококваліфіковані практики. Склад журі підбирали так, щоб представити якомога ширший спектр відомих персоналій правового, управлінського та соціального напрямів діяльності країни. Минулого року наша команда також брала участь у цьому турнірі і, проаналізувавши свої недопрацювання, змогли привезти додому 13 місце із 32.

ТНЕУ потурбувався про комфортне перебування команди, про цікаві екскурсії і приємне товариство. А ще учасники мали чудову нагоду щиро поспілкуватися, налагодити цікаві науково-практичні зв’язки та зміцнити дружні стосунки. У підсумку команда нагороджена грамотою, призами від Юстиції міста Тернополя, сертифікатом, книгами та рекомендаціями кожному учаснику до вступу на юридичний факультет ТНЕУ.

Учасники команди отримали приємні враження від організації та проведення турніру. На їхню думку варто брати участь у подібних конкурсах і турнірах, адже маєш можливість побачити себе і свою ерудованість серед інших, знайти багато нових друзів та активно проявити себе в улюбленій справі, що дає змогу краще адаптуватись до подібних заходів у середовищі тих, що змагаються.

Навчання ніколи не вичерпує розум.

Леонардо да Вінчі

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!