Патріотична гра «Сокіл»( «Джура») серед 5-7 класів.

07.03.2019 року в Містківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулася спортивно-патріотична гра «Сокіл»( «Джура») серед 5-7 класів. Учні середньої школи дуже готувались до цієї події. Учні 5 класу вперше брали участь у таких змаганнях . Допомагали їм старшокласники та вчителі, що також були переповнені хвилюванням. Це було випробування як для учасників змагань, так і для їх наставників.

Свято розпочалося з урочистої ходи під козацький марш . Учні хвилювались, але марширували під музику гордо ,тому що вони мали сильну підтримку друзів і вчителів.

Першим етапом змагань були покази козацької виправки, стройової підготовки,козацької пісні.

Після цього проходила спортивна частина, де команди показали не тільки козацьку виправку, але проявили всі свої найкращі фізичні якості: силу, спритність, координацію, кмітливість, влучність. Емоції, які вирували в командах, передалися вболівальникам. Це було чудово, тому що діти відчували тепло і підтримку друзів . Конкурси, естафети проходили весело, як для тих, хто змагався, так і для вболівальників, які підтримували свої команди . Важко було суддівській колегії визначити кращу команду, тому що боротьба між командами настільки була захоплива і різниця балів настільки мала, що першість,яку здобула команда 7 класу «Патріоти», далася завдяки попередньому досвіду у змаганнях. Усі команди були відзначені та нагороджені грамотами і призами.

Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!