Навчання з надання першої медичної допомоги

Навчання з надання першої медичної допомоги

4 березня у Пустомитівській ЗОШ №2 І-ІІІ ст. ім. Василя Кучабського з ініціативи Львівського інституту медсестринства та лабораторної медицини імені Андрея Крупинського відбулося навчання з надання першої медичної допомоги для учнів 9-х класів, а також для учасників роїв «Сокіл» та «Соколята». Всі присутні отримали чітку інформацію щодо дій у різних ситуаціях, де є постраждалі, а також отримали навички надання першої допомоги за сучасними європейськими стандартами.

Також присутнім роз’яснили техніку проведення серцево-легеневої реанімації, яка включає закритий масаж серця та штучну вентиляцію легень. Було розглянуто різновиди кровотеч й алгоритми їх зупинки (накладання пов’язок та джгута). Наманекенах показали, як робити штучне дихання, масаж серця. Учасники заходу мали можливість на практиці спробувати надавати першу допомогу, охоче задавали запитання, брали участь в обговоренні. Україна сьогодні знаходиться увкрай тривожному становищі.

Останні події довели, що вчасно надана медична допомога— це врятоване життя людини. Від своєчасно наданої правильної першої медичної допомоги залежить нелише успіх подальшого лікування, а інколи й життя людини. Саме тому так важливо, щоб кожна людина вміла правильно і внайкоротший строк надати першу невідкладну медичну допомогу тим, хто її потребує.

Кiлькiсть переглядiв: 69

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!