Екопроект в Києві

Екопроект в Києві

В м.Києві з 13 лютого по 15 лютого 2019 року у Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу молодіжних проектів з енергоефективності „Енергія і середовище” під гаслом “Збережемо енергію – збережемо Планету”.

З привітальним словом до учасників конкурсу звернулися його організатори: Мельнікова Е.В. -голова громадської організації екологічний клуб «Еремурус», Шеремета В.В. – керівник Бюро з питань екології УГКЦ, Гринчук С.В. – заступник міністра екології з питань змін клімату та збереження озонового шару.

Учасниками конкурсу є учні, вихованці загальноосвітніх, професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів, які мають досягнення у практичній діяльності в сфері змін клімату, впровадження енергозбереження, використання поновлюваних джерел енергії для місцевих потреб, у підвищенні енергоефективності шкільних будівель та пропаганді енергозбереження.

За рішенням компетентного журі з 174 учнівських робіт по всій Україні було відібрано для участі в фіналі конкурсу 72 роботи, які було поділено на три номінації, по 24 учасники в кожній.

Серед них був Маївський Олег, учень 10 класу Борщовицького НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Пустомитівського району з проектом ″Новоодеська ВЕС - 2020».

За підсумками конкурсу Олег у своїй номінації зайняв 4 місце, належно представивши Львівщину і був нагороджений грамотоюМіністерства освіти і науки, сертифікатом всеукраїнського зразку, а його вчителі нагороджені подякою за підготовку учасника фінального етапу. Варто зазначити, що Олег був єдиним представником з Львівської області.

Вітаємо Олега Маївського з його досягненням, а також його керівників, вчителя хімії Фриса Юрія Степановича та вчителя географії Колб Ларису Євгенівну, адже ствердно можна сказати, що відкриття народжуються там, де закінчуються знання вчителя й починається нове знання - учня.

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!