«Запобігання булінгу в шкільному середовищі».

У відділі освіти Пустомитівської райдержадміністрації 20 лютого 2019 року відбулася нарада заступників директорів з виховної роботи закладів загальної середньої освіти на тему: «Запобігання булінгу в шкільному середовищі».

На нараду було запрошено заступника директора-начальника відділу соціальної роботи Пустомитівського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Пустомитівської райдержадміністрації Москалюк Галину Йосипівну, начальника відділу профілактики служби у справах дітей Пустомитівської райдержадміністрації Броду Аллу Несторівну та старшого інспектора з ювенальної превенції Пустомитівського відділення поліції ГУ НП у Львівській області Луку Андрія Романовича.

Нарада розпочалася хвилиною мовчання пам’яті Небесної Сотні.

Завідувач районного методичного кабінету відділу освіти Пустомитівської райдержадміністрації Щерба Степан Степанович ознайомив присутніх з планом роботи та надав слово психологам шкіл: Шийко Любові Миколаївні (Оброшинська ЗОШ) та Мороз Світлані Миронівні (Пустомитівська ЗОШ №2), які охарактеризували особливості шкільного булінгу, ознайомили з характерними якостями прояву цькування та ролі вчителя в освітньому середовищі.

Москалюк Галина Йосипівна, Лука Андрій Романович, Брода Алла Несторівна наголосили на алгоритмі дій, та відповідальності у випадку проявів булінгу в закладах загальної середньої освіти. Звернули увагу щодо прийняття Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо протидії булінгу»№8584, який сприятиме впровадженню антибулінгових методик в освітньому середовищі, а також дозволить протидіяти цькуванню й захисту осіб, які постраждали внаслідок булінгу.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!