День Святого Валентина у Містківській ЗОШ I-IIIступенів

День Святого Валентина у Містківській ЗОШ I-IIIступенів

14 лютого у Містківській ЗОШ I-III ступенів відбулося святкування Дня Святого Валентина під керівництвом педагога-організатора Журавльової Марії Василівни.

Захід розпочався з інсценізації «Стецькове женихання», в головних ролях десятикласниця Шавель Марія та Гриців Олег- учень 11 класу. Неперевершено зіграли ролі красунь-наречених такі учениці: Куза Соломія, Оношко Валентина, Врублевська Каріна, Кохман Олеся, Шмагало Анастасія, Ключник Ірина. Чудовими ведучими були десятикласники Шмагало Софія та Редько Руслан

У заході взяли участь пари 8-11 класів,які змагалися у веселих конкурсах,зокрема таких : «Кришталевий черевичок», «Освідчення». «Дотик», «Танцювальний», « Ти без мене- не ти, я без тебе - не я», «Хто ти?»

Оцінювати конкурси було довірено журі, у складі: вчителя географії Лісовець О.О., вчителя біології Париняк О.О. та вчителя початкових класів Білінської О.О.

Окрім конкурсної програми до уваги глядачів було представлено музичний номер «Supergirls», який підготували учениці 6 класу та вокальну композицію « Хто як не ти», у виконанні Бук Анастасії, яку супроводжувала хореографічна постановка разом з учнями 7 класу, зокрема, Лазірком Н., Скочиляс Н., Розумом Д., Карповою А. та Гринівом Б.

За підрахунками журі було визначено переможців свята в окремих номінаціях.

« Найсміливіша пара» - восьмикласники Воробець Тетяна та Мигаль Іван.

Звання «Найартистичніша пара» здобули дев’ятикласникиКохман Олеся та Хижий Святослав.

«Найвеселіша пара» - учні 10 класу Фучила Соломія та Луців Данило.

Найбільшу кількість балів здобула пара з 11 класу Ключник Ірина та Гриців Олег, саме тому отримали титул «Валентин і Валентина».

В цей день у школі працювала «Пошта кохання» і панувала приємна та загадкова атмосфера, адже всі з нетерпінням очікували на валентинки.

Новинкою цьогорічного заходу став конкурс валентинок, у якому взяли участь учні 1-11 класів. Десятикласники побили всі рекорди, адже виготовили валентинку неймовірної величини. Саме тому вона стала окрасою фотозони-кохання, що знаходилась у актовій залі. Всі охочі мали змогу зробити фото на згадку.

Кiлькiсть переглядiв: 93

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!