Ціна чужої війни

Ціна чужої війни

Афганістан… І нині, і через роки, це слово, вриваючись у людську свідомість , наближатиме нас до подій , що стали невід’ємною частиною нашої історії. Історії на перший погляд далекої , але разом з тим дуже і дуже близької.

На відзначення 30 річниці виведення військ з Афганістану в Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшли ряд заходів. 15 лютого відбувся Єдиний урок мужності «Афганістан-пам’ять, сльози, біль». Учні переглянули документальний фільм «Останній солдат». З учнями 11 класу заступник з виховної роботи Михальчук З.Є. провела годину-пам’яті «Час і досі не загоїв рану - цей одвічний біль Афганістану». Захід розпочався з аудіовірша, який поступово переріс у відеокліп, зроблений на основі фільму «9 рота». Учні декламували вірші про афганську війну. У зворушливій формі пройшла виховна година у 10 класі «Крізь пекло афганської війни», яку провела Цюприк І.М. Школярі слухали розповідь про воїнів-інтернаціоналістів, які виконували свій інтернаціональний обов’язок в Афганістані. Класний керівник 8 класу Мочерад З.М. провела урок мужності «Жити-значить боротися». Діти з цікавістю прослухали про історичні події афганської війни, вшанували пам’ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів і з цікавістю переглянули книги та фотоматеріали про афганську війну.

Сьогодні, коли лунають постріли на нашій землі, подвиг воїнів-інтернаціоналістів - це зразок дій для молодого покоління, урок хоробрості та відваги, еталон патріотизму та мужності.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!