Добро – це частинка нас

Добро – це частинка нас

Усе своє життя люди пізнають, що таке добро і зло, добре і погано… Шлях до доброти не простий і не завжди легкий, тому необхідно вчитися доброти, вчитися бути уважним один до одного, берегти й дбати один про одного.

З метою морального виховання у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено виховну годину « Добро-це частинка нас», яку провела класний керівник Іванець О.С. з учнями 2 класу. Розпочалась виховна година бесідою про добро, що сприяло результативній роботі, створило атмосферу довіри, розкутості. Учні із задоволенням відповідали на питання вікторин, виконували завдання, декламували вірші про доброту людську, про милосердя. Повчальною легендою «Все у твоїх руках» вчитель наголосила школярам, що справедливі вчинки та добро завжди допомагають іншим людям. На фоні пісні Н.Май «Твори добро» учні переглянули презентацію

« Добрі справи прикрашають людину». Наприкінці заходу, тримаючи у руках сердечко, як символ тепла та доброти, діти висловлювали свою думку. Школярі дійшли висновку, що потрібно бути добрими, людяними, милосердними, терпеливими, берегти своє серце від усього злого.

Класний керівник побажала усім творити добро, доброзичливо ставитись один до одного, рахуватись з думками і вчинками інших, не робити іншим такого, чого б не хотів ти для себе. І тоді світ стане кращим, адже добро починається з нас!

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!