«Татуювання: мода чи безглуздя»

«Татуювання: мода чи безглуздя»

У п’ятницю, 8 лютого, у восьмому класі Містківської ЗОШ І-ІІІ ступенів класним керівником Банах Марією Григорівною була проведена відкрита виховна година на тему «Татуювання: мода чи безглуздя».
Мета заходу: надати інформацію про історію татуювань, їх різновиди, стилі тату як мистецтва, з’ясувати, чому дехто вважає його потворним, а дехто -шедеврами, розглянути протипоказання та можливі негативні наслідки тату, що позначаються на здоров’ї та кар’єрі; виховувати естетичні смаки; розвивати навички піклування про своє здоров’я.

Розпочався захід вступним словом класного керівника, потім учні мали можливість переглянути кліп на пісню Ореста Лютого «Тату».

Далі восьмикласники підготували цікаву інформацію «Міфи і правда про татуювання», а також з’ясували значення багатьох зображень та символів тату.
Надзвичайно цікавим для восьмикласників і гостей заходу, учнів 10 класу, був перегляд презентації, яку підготувала і представила Марія Григорівна. Діти уважно розглядали слайди про історію татуювань, їх різновиди, стилі, такі як треш полька, олдскул, нью скул, мінімалізм, реалізм, а також про можливі негативні наслідки та протипоказання. Учителька розповіла і про альтернативи звичайному татуюванню та вимоги, яким мають відповідати салони тату.
Із захопленням діти переглядали відео про процес нанесення тату.
На завершення виховної години Марія Григорівна запропонувала восьмикласникам і гостям заходу інтерактивну вправу «мозковий штурм». Учасників було поділено на дві групи: прихильників («за») і противників («проти») тату. Учні наводили відповідні аргументи і записували їх на аркушах паперу. Потім кожна група представляла результати своєї роботи.
У кінці класний керівник підвела невеличкий підсумок виховної години і подякувала усім за активну участь у заході.

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!