Свято душі

Свято душі

З метою обміну досвідом роботи на базі Милятичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 06.02.2019 року відбулось методичне об’єднання вчителів української мови і літератури Милятичівського освітнього округу. «Кожна душа співає: тільки треба прислухатись – як…», – під такою назвою за філіжанкою кави у шкільній світлиці «Берегиня» відбулася зустріч з поетом-бардом рідного краю Мироном Сахринем, що перетворилася на справжнє свято душі.

Звучала лірична мелодія, діти зворушливо декламували поетичні твори, обмінювалися думками з приводу почутого, розповідали про красу рідного краю. Вершинним акордом заходу був виступ М.Сахриня. Учителі-словесники Підскальна О.В., Батіг У.П., Майко М.І., Кузь У.І. поділились з колегами по роботі із Сокільницької, Жирівської та Загір’янської шкіл досвідом роботи з використання краєзнавчих матеріалів у навчально-виховній та позакласній роботі.

Усі отримали велику насолоду від спілкування. А гості подякували за свято душі, добірні зернини досвіду роботи і побажали дирекції, вчителям, учням миру, злагоди, віри, надії, успіхів у справі, яку сумлінно і з великою любов’ю виконують на благо процвітання рідного краю.

Кiлькiсть переглядiв: 97

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!