День безпечного Інтернету у Містківській ЗОШ

День безпечного Інтернету у Містківській ЗОШ


Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до толерантного онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду.

Деньбезпечного Інтернету надає унікальну можливість для проведення заходів з безпеки онлайн разом зі всім світом: як у закладі освіти, бібліотеці, громадській організації, так й в органах влади, бізнесових організаціях. У 2018 році до Дня безпечного Інтернету долучились 140 країн світу! Цей день в Україні є одним із ключових для поширення ідей безпечного користування Інтернетом та сучасними цифровими технологіями. З кожним роком до відзначення цього дня в Україні, як і у всьому світі, приєднується все більше організацій.

Цьогоріч у світі День безпечного Інтернету проходив під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Дирекція школи, вчителі інформатики та класні керівники Містківської ЗОШ I-III ступенів приділяють велику увагу у своїй виховній роботі з учнями проблемі безпеки дітей в Інтернетпросторі. Виховні профілактичні бесіди,тематична стінна газета, інформаційні листки, психологічні тренінги, демонстрація відеоматеріалів про загрози, які може нести Інтернет спілкування з невідомими людьми, що мають небезпечні наміри до дітей шкільного віку, є цьому підтвердженням. Окрім цього, 5 лютого 2019 року у нашій школі фахівцем із соціальної роботи Дячук Надією Василівно , яка представляє Пустомитівський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, була прочитана лекція для учнів 8-11 класів на тему «Убезпечення дітей в Інтернет просторі та соціальних мережах від секстизму та грумінгу». Після лекції були проведені тренінг та бесіда для закріплення інформаційного матеріалу. Хочеться вірити, що День безпеки в Інтернеті у нашій школі принесе вихованцям велику користь і убезпечить їх від неприємностей, які часто трапляються з дітьми, які проводять багато часу в соціальних мережах.

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!