Валеологічні Мандри.

Сподіваємося, що вам цікаво дізнатися як далі провадяться у ДНЗ №1 м. Пустомити Валеологічні Мандри. Продовжила колективний перегляд вихователь дітей молодшого дошкільного віку Чмир Наталія Ярославівна інтегрованим заняттям «Зростаємо здоровими».

Н.Я. Чмир формувала у дітей потребу дбати про своє здоровя, турботливо ставитися до свого тіла, вміти його доглядати. Вихователь організувала цікаву зустріч малюків із гостем країни Антарктиди – пінгвінчиком Ло-ло, який допоміг дітям дізнатися де ж живуть вітаміни, як саме можна чавити сік із апельсина та граната.Діти водили хоровод «Завітала зимонька», грали руханку «Підемо у двір гуляти», мудрували над дидактичними іграми «Корисно чи ні», «Фруктові загадки» складали з Ло-ло інтелектуальну карту «Вітаміни». Веселим видався Мімічний етюд з лимоном та рухлива гра «Розсипались вітаміни».

Дітлахів залучали до висаджування цибулі в 3-Dгороді та приготування фруктових шашликів і коктейлів. А на завершення діти виконали пісню «Якщо ти щасливий». Наталя Ярославівна попрацювала на славу. Заняття було яскравим і барвистим, повчальним і корисним.

До нових зустрічей.

Кiлькiсть переглядiв: 72

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!