День безпечного Інтернету в Підбірцівській школі

День безпечного Інтернету в Підбірцівській школі

5 лютого 2019 р. в Підбірцівській ЗОШ І-ІІІ ст. відзначили День безпечного Інтернету (Safer Internet Day),який цього року проходив під гаслом«Разом для найкращого Інтернету». В рамках цього проекту вчитель інформатики Татарин М.Я. провела інформаційно-тематичну лекцію для учнів 8-11 класів. Вона розповіла про організацію, традиції та історію розвитку Дня безпечного Інтернету, про користь та небезпеки віртуального світу,ознайомила учнів школи з правилами безпечного поводження у Всесвітній мережі, а також з етикетом спілкування. Школярі активно обговорили тему: "Інтимні селфі в інтернеті - жарт чи небезпечний ризик", взяли участь в анкетуванні « Я - за безпечний Інтернет!».

Учні 7 класу підготували презентації на тему :»Безпека в Інтернеті». Для учнів середньої школи були проведені також комп‘ютерна вікторина «Безпечний інтернет» та веб-квест «Як зробити світ Інтернету безпечним для себе і свого комп’ютера».

Мета веб-квесту — розглянути найпоширеніші сервіси мережі Інтернет, інтернет-небезпеки, які підстерігають кожного користувача, а також психологічні небезпеки, яким може піддаватися школяр в мережі та дізнатися про сучасні засоби антивірусного, антиспамового програмного забезпечення. Крім того школярі ознайомилися з відповідальністю за порушення прав інтелектуальної власності.

Учні молодшої школи здійснили цікаву подорож Безмежним лісом «Он-ляндії - безпечної веб-країни» , переглянули тематичні мультфільми і презентації, ознайоммилися з пам’яткою про дотримання правил безпечного користування Інтернетом.

Кiлькiсть переглядiв: 76

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!