Мандруй по мережі Інтернет безпечно

Мандруй по мережі Інтернет безпечно

З метою розширення знань учнів у галузі використання Інтернету, підвищення рівня обізнаності дітей про найбільш актуальні інтернет-загрози, захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації через мережу Інтернет у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів 5 лютого 2019 року були проведені заходи до Дня безпечного Інтернету під гаслом «Мандруй по мережі Інтернет безпечно».

Учні 3 класу разом з вчителем інформатики Писко Л.Г. провели урок-гру «Шлях до безпеки в Інтернеті», ознайомилися із позитивним і негативним впливом Інтернету на людину, семикласники взяли участь у пізнавальній програмі «Світ безпечного Інтернету». З учнями 8-11 класу був проведений урок «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?»Учні переглянули відеофільм «Безпека дітей в Інтернеті». Аналізуючи переглянуті відеофрагменти, обговорюючи різні ситуації, учні знайомилися з основними видами реальних небезпек віртуального світу, які на сьогоднішній день визнано проблемами людства, а також шляхами їх уникнення.

Усі заходи сприяли формуванню вмінь безпечної поведінки дітей та молоді в мережі Інтернет, привернули увагу учнів до загроз та насильства в Інтернеті та сприяли запобіганню виникнення небезпечних ситуацій, залучили до дій кожного у створенні кращого Інтернету.

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!