День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету

5 лютого була проведена виховна година з учнями 7-11 класів під керівництвом вчителя фізики та інформатики Хомин О.М. на тему: "Інтимні селфі в Інтернеті - жарт чи небезпечний ризик?" з метою захисту дітей від сексуальних ризиків в Інтернеті.
Щороку в Україні зростає кількість дітей, які отримують доступ до Інтернету, а разом з тим все більше поширеними стають явища злочинів сексуального характеру щодо дітей в онлайн просторі, що спричиняють кібер булінг дитини в мережі Інтернет та булінг в школі.

Учні приймали активну участі в обговоренні даного питання, після перегляду відео-матеріалу: Online сексуальне насильство над дітьми (онлайн грумінг) https://www.youtube.com/watch?v=b-gaa9ZI2JE, почали задумуватися про ризики знайомств і спілкування в мережі Інтернет, а також дізналися як потрібно діяти коли все ж потрапили у ситуацію із секстингом чи онлайн-грумінгом.

Також з учнями 2-4 класів Хомин О.М. провела виховну бесіду під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Велика кількість школярів віддають перевагу не іграм на вулиці, а спілкуванню в соціальних мережах, різних чатах, програмах обміну миттєвими повідомленнями.

Для того, щоб спілкування в мережі Інтернет було безпечним учні засвоїли нескладні правила поведінки в Інтернеті.

Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!