СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається з небес, щоб винагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе безліч дарунків.

Прийшов Святий Чудотворець і в нашу школу – Борщовицький НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» Пустомитівського району. Шкільна родина мала змогу побачити інсценізовану виставу «У пошуках святого Миколая», яка донесла до дітей думку про те, що завжди необхідно вірити в чудеса Святих, і диво обов’язково здійсниться, адже Святий Миколай , крім того, що роздає подарунки , завжди є там, де панує доброта і любов. Він завжди приходить на поміч тим, хто щиро молиться до нього.

Учні 4 класу на чолі з класним керівником Завацькою Лідією Петрівною з великим завзяттям, артистичністю, старанністю підготувалися до свята. У казці веселі домашні звірята маленькі артисти вирушили на пошуки Святого Миколая, потрапили до чарівних ангелят, які, незважаючи на витівки Антипка і його помічника – Прутика, привели до дітей Чудотворця.

Велика вдячність батькам за допомогу у підготовці до свята, а також Бакуну Юрію Михайловичу, який був на святі таким довгожданим гостем та всім помічникам Миколая, завдяки яким діти отримали солодкі подарунки.

Тож продовжуймо цю гарну традицію, обдаровуймо одні одних добром і любов'ю та нехай у всіх повсякчас і щоденно очі світяться радістю та щастям, а великий Чудотворець вселяє в наші душі надію і віру на краще майбутнє.

Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!