Свято Святого Миколая

Свято Святого Миколая

З початком зими ми усі відчуваємо радість, яку несе місяць грудень. Адже цей місяць дарує нам прекрасне свято Чудотворця Миколая. Кожен з нас готовий зустрітися із небесним Святителем.

Святого Миколая усі люблять, бо він – захисник усіх бідних і знедолених. Все життя він несе людям добро і милосердя. Найбільше люблять і шанують його діти. Для них він – почесний охоронець і завжди приходить з подарунками.

За традицією у Пикуловицькому НВК напередодні цього свята проводилося казкове дійство за участю вихованців дошкільної групи та учнів першого класу.

Метою заходу було розказати дітям про доброчинні справи Святого Миколая; виховати в учнів любов до ближнього, почуття доброти й милосердя; сприяти розвиткові творчих здібностей дітей, викликати бажання берегти свою національну культуру, здобувати знання із цілющого джерела народної мудрості пращурів.

Веселі звірята, ангели, зірочки, сніжинки старанно готувалися до приходу Миколая, розказували на сцені, які добрі справи вони зробили, якими чемними були. Діти розказували вірші, співали пісні, танцювали. Звичайно не обійшлося без Антипка, Циганки і Нехочухи – всім відомих збиточників і шкідників. Але добро завжди перемагає. І навіть злі сили напередодні такого великого свята стають добрішими.

Захід підготували і провели вихователь дошкільної групи Горошко М. С. та вчитель початкових класів Гавришко О.І.

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!