Твоє ім’я – то Божий дар

Твоє ім’я – то Божий дар

Імена мають свою історію. Одні прийшли до нас із сивої давнини , ще з періоду розквіту стародавніх Греції та Риму , інші виникли здавна на нашій землі , придумали їх наші предки – слов`яни. Деякі імена з`явилися зовсім недавно. Є імена популярні і непопулярні , поширені в усьому світі й тільки в деяких країнах.

З метою розповісти учням про значення імен у житті людей, створити умови для поповнення знань учнів про те, що ім`я пройшло довгий шлях , аж поки набуло сучасного значення, розвивати уміння формулювати власну точку зору, висловлювати й аргументувати її, виховувати повагу до себе та інших людей у Пикуловицькому НВК проводився виховний захід «Твоє ім’я – то Божий дар»

Діти розказували про значення їхніх імен, про імена популярні сьогодні, про імена відомих історичних діячів. Зі сцени лунали українські народні та сучасні пісні, у яких вживаються імена.

Свято підготувала і провела класний керівник 6 класу Кошик М. М. Не випадково цей захід проводився 7 грудня у день вшанування святої великомучениці Катерини

Тобі ім`я дали батьки,

У ньому – віра , сила, дух.

Іди ж сміливо до мети ,

І пам`ятай : ім`я – твій друг !

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!