Кожна дитина талановита

Кожна дитина талановита

З 03 грудня по 07 грудня 2018 року у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив Тиждень початкової школи. Всі вчителі творчо і відповідально підійшли до підготовки і проведення Тижня. Робота була спланована так, щоб заходи були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

Розпочався тиждень організаційною лінійкою, на якій учні познайомилися з планом проведення тижня та отримали завдання до нього. У рамках Тижня проводилася гра «Найрозумніший» (3-4 кл.), яка поглибила знання учнів про рідну мову, математику, спорт, мистецтво, історію. Переможцем став учень 3 класу Служала Владислав. Наступний день тижня був присвячений Королеві усіх наук – математиці. Було проведено КВК, змагалися команди «Чомучки» та «3+3». Юні математики показали свої здібності швидко обчислювати, логічно мислити та весело спілкуватися під час змагань. Дуже цікавим був День казки. З учнями 1-2 класів підготували та провели вікторину «В гості казка завітала», під час якої вони залюбки пригадали народніказки, збагатили свій читацький досвід, творчу уяву. Учні 3класу підготували інсценізацію казки. Учасники приносили настрій у залу та цікаві враження, усі отримали неймовірні емоції від побаченого та почутого. Був проведений конкурс малюнка «Мій улюблений казковий герой». Велику увагу привернула виставка дитячої творчості «Ми творимо дива», де кожен зміг побачити свою роботу. Усі роботи були яскраві, різноманітні, індивідуальні. Завершився тиждень початкових класів святом «Хай в серці кожної людини живе любов до України».

Тиждень початкової школи ще раз переконує у тому, що дитяча творчість, мов кринична вода, яку черпаємо, а їй немає ні кінця, ні краю. Будемо й надалі пізнавати її глибинні джерела!

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!