Привітали учасників АТО

Привітали учасників АТО

В ОЗ «Пустомитівська ЗОШ № 1 І – ІІІ ступенів» до Дня української армії готувалися заздалегідь.

У закладі працювала справжня «фабрика» листівок - поздоровлень. Її керівник – учителька початкових класів та трудового навчання у 4В класі Світлана Шаламай. Над виготовленням листівок для воїнів АТО діти працювали у вишиванках.

Учні 5 – 7 класів малювали малюнки для військовослужбовців, які знаходяться на сході України. Їх консультантом стала учитель образотворчого мистецтва Ірина Гладун. Найкращі малюнки виготовили: Левицький Данило (7А кл.), Говенко Ірина (7А кл.), Мікула Анастасія (7А кл.), Фещенко Дарина (7А кл.), Головецький Роман (6А кл.), Ротар Діана (5Б кл.), Береза Юлія (5Б кл.).

Листівки і малюнки, виготовлені дітьми, були вручені як батькам наших учнів - учасникам бойових дій, нашим друзям із 76 полку зв’язку, так і передані захисникам України на схід.

Окремі роботи, а це поздоровлення, зроблені у формі композицій, виготовили учні 10А класу для сімей полеглих в АТО колишніх учнів школи Назара Пеприка та Володимира Зейлика, на яких художні роботи з військової тематики виконала учениця цього ж класу Есмеральда Корторреаль.

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!