Ми - нащадки козацької слави

Ми - нащадки козацької слави

День Збройних Сил України – це свято кожного патріота, в якому поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього в минулому. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

До цієї дати у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів організовано і проведено цикл заходів, які виховують в учнівської молоді почуття патріотизму, духовної єдності, формування національної свідомості, відданості служінню Батьківщині. В 5-8 класах був проведений урок патріотизму «Збройним силам - слава!». Під час заходу учні ознайомились з історією утворення української армії та з її героїчними сторінками. Згадали дружинників Київської Русі, славних козаків, січових стрільців, воїнів УПА, сучасних кіборгів та їх подвиги. Старшокласники з задоволенням взяли участь у військово-патріотичній вікторині «Військові таємниці» і показали неабияку обізнаність майбутніх захисників з армійським життям. Серед хлопців 9-11 класів відбулися спортивні змагання, які сприяли згуртуванню колективу, розвитку фізичних здібностей, кмітливості та спритності. Основною метою проведених змагань було виховання патріотичних почуттів, почуття дружби та взаємоповаги один до одного, взаєморозуміння.

Всі заходи були спрямовані на формування національної свідомості школярів, виховання поваги до патріотів, які присвятили своє життя служінню українському народу.

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!