Повернутися до звичайного режиму

Вірний син я свого роду, українського народу

Вірний син я свого роду, українського народу

За вікном шостий день зими, шостий день грудня, а це означає, що весь український народ вшановує своїх захисників і відзначає День Збройних Сил України. Це свято мужності, сили, впевненості, надійності, міцності, шляхетності, вірності, сильної, відкритої, безкорисної і непідкупної дружби, яка проходить перевірку небезпекою і ризиком. Це свято стосується всіх, це свято України! Адже всі ми не лише любимо Вітчизну, а й пишаємося нею, отже, вважаємо себе зобов’язаними її захищати.

День Збройних Сил Вкраїни – це мужності й геройства свято.
І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато
І тим, хто нині з автоматом, наш спокій береже і захищає
Мене і маму, і сестру й брата й велику нашу всю родину –
Рідну неньку-Україну.

Коли запроваджували це свято, ніхто навіть уявити не міг, що воно стане майже найголовнішим у житті сьогоднішньої України. Що люди у військовій формі стануть звичним явищем на вулицях українських міст. І що ми на них покладатимемо величезні надії і всією Україною молитимемось за них, щоб повернулись живими.

Як захищали рідну землю козаки, як захищали її наші прадіди під час другої світової війни, так захищають її сьогодні наші солдати

Пам’ятаймо всіх, живих і тих, хто вже не з нами. Солдатів і активістів майдану. Лікарів і волонтерів. Пам’ятаймо старих, пам’ятаймо молодих. Вони боролися і борються за наше життя..

У Пикуловицькому НВК було проведено ряд заходів. На загальношкільній лінійці проводився урок мужності «Вірний син я свого роду, українського народу». Актив учнівського самоврядування у шкільному музеї Січових Стрільців зробив відеозвернення до усіх військовослужбовців, а зокрема до тих, хто зараз на передовій боронить кордони нашої Вітчизни.

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!