Повернутися до звичайного режиму

Поступ у науку

Поступ у науку

7 листопада 2018 року біолого-природничий факультет Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка проводив ХІ Всеукраїнську учнівську науково-практичну конференцію “ЕКОЛОГО-ВАЛЕОЛОГІЧНА КУЛЬТУРА – ВИБІР XXI СТОЛІТТЯ” у рамках реалізації проекту ВООЗ «НІЗ (неінфекційні захворювання): профілактика та зміцнення здоров’я в Україні».

Відкрила конференцію на пленарному засіданні декан біолого-природничого факультету Світлана Волошанська.

В секції екології Борщовицький НВК Пустомитівського району представляли учні 10 класу: Маївський Олег і Супрун Роман з власним розробленим проектом на тему «Новоодеська ВЕС-2020».

Учасниками конференції були 55 учнів, які завітали із своїми керівниками як із Львівської області, так із Закарпатської, Івано-Франківської, Волинської, Тернопільської, Вінницької та Харківської областей.

Учні презентували свої наукові роботи, брали активну участь в їх обговоренні і подальшому вирішенні екологічних проблем своїх регіонів.

За підготовлену наукову роботу по екологічно-чистих видах енергетики Супрун Роман та Маївський Олег отримали диплом учасників ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції і їхній проект буде опублікований в збірнику кращих науково-дослідницьких учнівських робіт.

Конференція вкотре пройшла на високому рівні. Учасники мали можливість подискутувати і проявити свої ораторські здібності. Дякуємо за затишок і теплий прийом організаторам цієї конференції. Надіємось на подальшу співпрацю у розвитку творчої молоді нашої держави.

«Почніть робити те, що потрібно.

Потім робіть те, що можливо.

І ви раптом виявите, що робите неможливе».

Св.Франциск Асізський

Кiлькiсть переглядiв: 74

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!