Повернутися до звичайного режиму

Екскурсія музеями Львова

Екскурсія музеями Львова

На осінніх канікулах учні8-9 класів Скнилівського НВК разом зі своїми класними керівниками Роговою М.Я., Мацюжак О.В. та вчителем Керкало Г.В. вирушили у захоплюючу екскурсію у МузейЙосифа Сліпого та Музей Етнографії та художнього промислу. Цяекскурсія зарядили наших дітей позитивними емоціями.

Кімната-музей Патріарха Української Греко-Католицької Церкви КардиналаЙосифа Сліпого відкрилась для учнів 8 класуу приміщенні Львівської Богословської Академії. Основою експозиції стали матеріалифілателістичних видань з приватнихколекцій Романа Смика, голови Львівської Крайової ОрганізаціїУкраїнського Філателістичного Товариства п. Романа Бишкевича, музейних речей іфотографій з архіву Інституту Історії Церкви.

А учні 9 класу відвідали Музей Етнографії та художнього промислу. Він є одним з найбільших і найстаріших профільних музеїв не тільки України, але й в країнах Центрально-Східної Європи.Його експозиція розмістилася у приміщенні колишньої Галицької ощадної каси.Відразу школярів привернула колекція годинників, найбільша та найцінніша в Україні.

Після екскурсії учні 8 і 9 класів разом з керівниками зустрілись коло Статуї Матінки Божої в центрі Львова.

Загалом, музеї вразили нас надзвичайною атмосферою. Це невеликий острівець у сучасному світі, де все просочене духом старовини.

Кiлькiсть переглядiв: 73

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!