Екскурсія Підземеллями Львова

Екскурсія Підземеллями Львова

Під час канікул учні Скнилівського НВКвідвідали одні із найзагадковіших місць міста Львова – його підземелля. Метою екскурсії було показати учням цікаві місця міста Лева, познайомити їх з його історією, легендами, а також виховувати бажання пізнавати свій рідний край.

Поїздка у м. Львів була організована для учнів 5-7 класів, під керівництвом вчителів Шелест Є.Т., Малех О.Р., Керкало Г.В., Романишин І.П. Екскурсія проходила у серці міста Львова – на Площі Ринок, а саме у підземеллі костелу єзуїтів, палаці Лева і Констанції (сьогодні арт-галерея «Дзиґа»), аптеці-музеї «Під чорним орлом», Львівській копальні кави.

У підземеллі костелу єзуїтів школярі змогли наочно побачити товщину оборонних мурів та макети старого міста. У «Дзизі», на виставці «Інші» були представлені графічні та малярські роботи митця
Є.Лисика, які викликали шквал емоції у дітей.Далі учні відвідали одну з найстаріших аптек міста, побували в її підземеллях, де було представлено різноманітне аптечне обладнання, пляшечки з цікавими написами та вмістом. І завершальна зупинка – копальня кави, з балкону будинку якої було проголошено «Акт відновлення Української державності»

Після такої екскурсії учні зрозуміли, що кожна вуличка, кожна кам’яниця, кожен будинок центра Львова має свою цікаву і неповторну історію.

Кiлькiсть переглядiв: 60

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!